Sallad på finstrimlad brysselkålmed apelsin-dijonvinaigrette, rostadehasselnötter och pecorino. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
6 500 g brysselkål 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm malen svartpeppar 1 apelsin 50 g smör 1 dl hackad sötmandel Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Hur gott som helst ihop med potatisen och knapriga hasselnötter. Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
brysselkål. Garnera med flingsalt. Rosta hasselnötterna i en torr panna. hasselnötter. Koka upp vatten och salt och sjud brysselkålen i cirka 2 minuter så att den mjuknar men ändå har en hård kärna
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Rostad sötpotatis med grönkål. Tärna getosten och grovhacka hasselnötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.