Carpaccio av hjort med persiljepesto
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g innanlår eller ryggbiff av hjort
  • 2 dl kantskuret och tärnat vitt formbröd
  • 2 tsk rapsolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 tsk nymalen svartpeppar
  • 100 g blandad sallad
  • 160 g skalade, urkärnade, tärnade tomater
  • 50 g tunt hyvlad parmesan eller västerbottensost
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 dl färsk persilja
  • 1 grovhackad vitlöksklyfta
  • 50 g rostade pinjenötter
  • 50 g riven västerbottensost
  • 2 dl rapsolja
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.