Dekorerade med några sockerblommor och serverade sedan med lättvispad grädde. I Nutellaganachen rörde jag i lite vit chokladsmörkräm jag hade över från en tårta men det är såklart lika gott med originalreceptet
Pensla bottnarna med såsen och frys in det som blir över. Testa med en sticka, den ska vara smetfri. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat ochsalt i en skål
Spara lite salt att dekorera såsen med. ) Kul med bilder och bara små korta meddelanden. Men vad säger ni om en saltkolasåsoch till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
Pensla bottnarna med såsen och frys in det som blir över. Testa med en sticka, den ska vara smetfri. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat ochsalt i en skål
Parfaiten är smaksatt med kardemumma och serveras tillsammans med cashewnötsknäck ochsaltkolasås. Blanda äggulorna med kryddorna och sockret, vispa det vitt och fluffigt
Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt. Lägg ut smördegen på en plåt täckt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.