Nu doftar det inte likör om mitt vildjästprojekt längre, nu doftar det likörfabrik. Att baka levainbröd tar lite tid, och det kräver nästan att man är hemma, eller hemomkring i alla fall, eftersom det är ganska tätt mellan momenten
Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara det godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
De här båda såserna är goda till det mesta. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Grillarna går varma till höger och vänster för tillfället känns det som, så vad kan väl passa bättre än att ni får några tips på smaskiga grilltillbehör från Mårtenssons idag
Sill med emulsion på brynt smörinlagd sillhårt brödbrynt smöräggulavinägerLåt det brynta smöret svalna av så det har ungefär samma temperatur som ägget och vinäger
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.