1/2 dl
mungbönor med tre gånger så mycket vatten i en skål, låt stå i 24 h 2. Efter ca 24 h häl ut vattnet och skölj. Låt mungbönorna ligga kvar i skålen utan vatten och täck med en kökshandduk
instagram 100kitchenstories. Detta är bokstavligen en "slänga-ihop-lite-vad-som-finns-hemma"-måltid. , och det är faktiskt oftast så här mina måltider brukar se ut
Lite suddig bild blev det men gott blev iaf brödet. Sesam och ost en härlig kombination. 3,6 dl vatten 30 g jäst 1 dl vetesurdeg 60 g smör 10 dl vetemjöl 1 dl durumvetemjöl 1 msk salt 100 g ostkuber (valfri ost) 1 dl rostade sesamfrön Blanda samtliga ingredienser förutom salt, ost och sesamfrön
Jag gjorde tillsammans med min mamma en Lemon-Lime Cheesecake. Oh. Det blev sååå gott. Jag har aldrig i mitt liv ätit en riktig cheesecake men jag är så glad att jag äntligen gjorde det
Första dagen är alltid lättast. Man känner sig sjukt pepp, allt går bra, man är förberedd, maten smakar bra och det känns som man skulle kunna detoxa i flera månader
Hur sammanfattar man fyra veckor "on the road". Först och främst. Australien, vilket underbart land. Visst, än så länge har jag bara sett en bråkdel men jag tror det här är början på en lång och underbar vänskap
Detoxdag 3. Det känns bra och jag mår fint. -) Känner mig lite småhungrig ibland men då proppar jag i mig massa frukt, är inte helt van än vid att enbart äta raw och lätt mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.