Idag bjuder jag dig på mycket smarriga Fläskrullader med ost- och pestofyllning i tomatsås. Det behövs verkligen efter en vecka som varit fylld med väldigt många pianotoner
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Lägg sedan på tre skivor bröd till och gör om processen medpestofyllning, bröd och fetaost och paprikafyllningen tills det är tre brödskivor kvar på toppen
Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini medpestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
Det här är rena Festpotatisen, perfekt som bjudmat eller som en förrätt och gott så in i bomben. Lägg potatisarna på en plåt med kryddor och olja, rosta i ugn
Servera med förslagsvis lättkokta, smörslungade sockerärtor, en klick med jordärtskockspuré och varför inte råstekt festpotatis som också kan förberedas och värmas
Garnera med apelsinklyftorna och servera råstekt festpotatis till. Tvätta noga den ena apelsinen och skär loss det gula skalet utan att få med det vita under skalet
Krydda med salt och peppar. Bryn filéskivorna i smör/olivolja så att de får färg. Detta är viktigt så att köttbitarna inte släpper vätska när de tas ur pannan
Börja med den råstekta festpotatisen separat recept LÄNK. Råstekt festpotatis LÄNK. Krydda med salt och bryn köttet runt om i smör så att det får en stekyta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.