Lax är gott. Fetaost är gott. Bacon är gott. . Svårt att misslyckas med dagens recept kan tyckas. Mosa ihop fetaost med knaperstekt bacon i småbitar, tillsätt lite majonnäs så att det håller ihop lättare
LEfter en lugn dag hemma med massor av mys med sonen var det dags för matlagningen. Egentligen ville Kristoffer laga maten, men jag var så hungrig när han kom hem från klättringen att jag inte orkade vänta på armhävningar, bulgariska benböj, dusch och allt annat som skulle göras innan
Det finns en nackdel med helgen och det är att den går alldeles för fort. När man har så trevliga helger som jag oftast har gör det dock inte så mycket för de värmer en inifrån en bra bit in på nästkommande vecka
Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
Att våga smaka. December i morgon och slutet på terminen, vilket betyder betygssättningar och sammanfattande av elevernas aktivitetet de senaste månaderna
4 port225 grader4 portionsbitar laxfilé200 g fetaost1 dl lätt creme fraiche2 msk persilja1 tsk franska örtersalt, pepparLägg laxarna i en smord ugnsform och mosa samman fetaost, creme fraiche och kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.