Skär bort alla småben på fisken och skär den imindrebitar. Strö över finrivetapelsinskal och garnera medpersiljeblad eller hackad persiljavidserveringen
Fiska upp currybladen, citrongräs, kanel och nejlikamed en hålsil. Lägg ifiskeni grytan tillsammanmed kokosmjölken och sjud tillsfisken är genomkokt, men absolut inte längre än så
Servera med nudlarna. Skär fiskeni kuber. Tillsättcurrypastan. mufffin. Stek i olja. Tillsätt grönsakerna. Tillsätt resten av ingredienserna när grönsakerna fått lite färg
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera medlite extra lime och kanske liteThaibasilika om du har tillgångtill det
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallrikenmed såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallrikenmed såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.