Avsluta med att röra ner saften från citronen, smaka av med salt och svartpeppar. Stek i olja i en kastrull på medelvärme tills de är riktigt mjuka, glansiga och har mörknat något
Ha i citronskal, mjölk, äggulorochcitronsaftoch rör ihop. Först ut är den här otroligt saftiga och goda citronoch mandelkakan som dessutom är glutenfri
Häll i det smälta fettet i äggule-vispetoch vispa tills att allt kombinerats. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Mixa dadlar medäggulor, citronsaftoch skal i matberedare eller med en stavmixer till en slät smet. Blanda alla övriga torra ingredienser för sig och tillsätt till äggulesmeten
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Blanda den kondenserade mjölken medäggulorna tills allt är jämnt blandat. Så varför inte avsluta på bästa sätt med en fantastisk citronoch kolapaj, en perfekt kombination av fräscht och sött
Tillsätt rivet citronskaloch smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar. Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) och parmesanost
Salt, peppar, spiskummin, cayennepeppar. Nämnde jag att jag har snöat in på gul curry. Skala ingefäran, riv den fint och tillsätt ihop med currypastan i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.