Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa. eller 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)2 knippen färsk grön sparris100 g riven parmesanost70 g pinjenötterVärm ugnen till 225°. 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
Det vi åt i lördags i stället för musslorna som visade sig vara dåliga ska vi inte tala om. Jag önskar att jag varit ambitiös nog att släpa ut min grill på gården och tillaga den där, men den blev ack så fin ändå
Hej igen vardagsmaten. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Postat av Elin torsdag 09/04 2015 kl. 17. 11 Kommentera. Hej Kedgeree. Ha. Vi har hittat ett recept som kan komma att bli en ny vardagsmiddagsklassiker
Säg hej till Porotos Granados. Postat av Elin fredag 02/01 2015 kl. 10. 43 Kommentera. En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Ujuj vad jag är dålig på att blogga ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Men håller på att trassla in en ny medicin och jag ibland går det upp och ibland platt fall
Det blir nog lite praktiska tips på utflyktssnacks, snabba luncher och enkla middagar och liknande under semestern men då får ni hänga med på Instagram istället
Hittade även endel smörsopp (Älsklings svamp), Taggisar (Oxå dåligt år) & lite gula kantareller. Jo, jag & pappa va ute både lördagen & Söndagen i svamskogen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.