Jag köpte urbenat kalkonlår men det går lika bra med kycklinglår, fläsk- eller lammgrytbitar. 800 g urbenat kalkonlår eller kycklinglår. 800 g urbenat kalkonlår eller kycklinglår
Frikassé på Kalkon 250 gr grytbitar av Kalkonlår 2 dl Vatten 1 msk Ekologiskt Buljongpulver 2 kvistar Rosmarin 1 Lagerblad 5 Vitpepparkorn Saft av 1 Citron 1 msk Finhackad Rosmarin 2 dl Grädde 2 Ekologiska Äggulor Havssalt och nymald Vitpeppar Koka upp grytbitarna tillsammans med vattnet
kalkonfärs, utbankat kalkonlår, schnitzlar, bröstfiléer med mera. Johan Ekfeldt Dessutom har de ett eget rökeri och gör flera egna charkprodukter som öl- och grillkorv, flatrökt kalkonlår, rimmad kalkonskinka, kalkonleverpastej, med mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.