Receptet gäller för 12 bitar 5 äggulor 1½ dl strösocker 2½ dl Arla® vispgrädde 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche 225 g svarta vinbär ½ dl strösocker
Riv av skalet med hjälp av ett rivjärn. Pannacotta-blandningen klar. Snitta och gröp ur vaniljkornen ur vaniljstången och lägg alltihop i kastrullen tillsammans med apelsinen
Servera den friterade osten och persiljan genast med hjortronsylt. 1-2 l neutral matolja till fritering. 3-4 krukor persilja. 4 bitar camembert (totalt 300–400 g) 2 dl kallt vatten 3 st ägg 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 1-2 l neutral matolja till fritering 3-4 krukor persilja
Recept chokladtryfflar medsvarta bönor. Toppa gärna med flingsalt och ställ in i kylen. svarta bönor. Har tyvärr inte exakt recept men skriver så gott det går utifrån hur jag gjorde
en ring falukorv bulgarisk fårost, fetaost eller liknande gul lök soltorkade tomater i olja olivolja paprikapulver, gärna rökt svertpeppar Dra av skinnet från och snitta den tvärsöver med en tumsbredd mellan skårorna Fyll snitten med ost, lök och tomat och ringla över oljan samt pudra över paprikan
Med agave och honung som sötning, havregryn för att ge det hela en inte alltför rinnig konsistens och en massa kakao för den där riktigt mustiga chokladsmaken
Börja med att skala och koka potatisen. Servera grytan med potatis, äppelklyftor och gelé. 1 dl Arla® vispgrädde. 3 msk svartvinbärsgelé. 2½ msk Arla® Svenskt Smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.