Nu sitter jag och njuteravmitt kaffe en stund och känner mig nöjd med livet. Passar viktväktarna såväl som LCHF, så oavsettvilken "diet" man äter efter så kan man göra dessa och njuta av dem med gott samvete
Gott blir det om det serveras med bär vidsidanom. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Fast det är inte en biffav kött vi pratar om, vi pratar om en biffavbroccoli och ost. Tillsätt de övrigaingredienserna och bland ihop väl med hjälp avdina händer
Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Igårfick jag hem senaste numret avLantliv Mat och Vin. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Men virekommenderar varmt att man läser boken om man är intresseradav detta. På vintern kan man fokusera på att ha tomatkrossi grytor, soppor, pastasåser mm
Appropå mat och film förresten, lästeni Annas blåbärssnusk igår. Om du har hela tomater, så krossa dem genom att klippadirekti burken med en sax, och häll sedan ut i botten av lergrytan
Gott som förrätt eller tillbehörtillexempelvisfläsk eller fisk. Här kommer några tips på snabba underbara tillbehörtillgrillningeni vår och sommarvarav en del avtillbehören går att hämta i grönsakslandet redan nu
Smaka av med salt, en aningbalsamvinäger och en gnutta kokossocker. en nypa kokossocker. Självklart går det bra med alldeles vanligtris, eller kanske quinoa, cous-cous (finnsglutenfri också), bulgur eller pasta
När man har en tidavfirande och tipsarom flädercheesecake med ricotta. Utanför fönstret är molnen tunga och ett dovt muller hörs vittnarom att både regn och åska är i antågande
Missainte denna underbara tidning, i detta numret tema utekökgenom att återanvända gamla möbler och prylar och inteminst ett perfekt reportage om snabba sommarrätter för att slippa stå i köket
(Inne hos ToxiskaEpistlarläste jag om en patient med demens somfick en matsked kokosfett morgon och kväll och efter två veckors matande kvicknadepatiententill och började göra sig kontaktbar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.