Konstig nog finns min favoriträtt på lamm inte med på bloggen sedan tidigare. Receptet kommer från början från en gammal "Elle a la carte", men har förändrats en del av mig
Att variera sig är svårt men lyckas du banka in de här grunderna är du en. god bit på väg. Nästa vecka tittar vi närmare på fiberrika grönsaker/rotfrukter och hur du
Skala och mixa löken. Blanda lök, ägg, salt och peppar. Forma till lagom portionsgformaröppna upp en liten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje
Jag måste bara säga det, det där öländska lammet vi köpte på Mysingekött, vilket lamm alltså. -). Den här gången blev det lammentrecote, kryddad med enbart salt och peppar och grillad till ca 55 grader
Har haft en lammentrecote som legat och väntat ett tag i frysen. En entrecote som precis som den borde, hade lite insprängt fett, vilket också gav den lite extra fin lammsmak
600 gram lammentrecôte. Lamm. 1. Gnid in lammet med rapsolja, salt, svartpeppar och rosmarin. Grilla på medelvärme till en innertemperatur på 58 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.