Fyllning. Låt kräftorna rinna av noga och pressa ur vätskan. Hacka kräftor och lax. Blanda kräftstjärtar, lax, crème fraiche, majonnäs, dill och citronpeppar
Kanon att ha till förrätt eller buffé. Och ljuvligt gott. 12st250gram smördeg4 ägg2 dl grädde200gram lax, fint skuren100 gram riven parmesanostsalt och pepparTa ett dricks glas som är lite större en formen (jag använder en silikonform, men går lika bra med en muffinsform i plåt) du ska baka dom i
Tryck ut rundlar, så stora som möjligt, ur brödskivorna. Fyllning. Mosa laxen. Skala och hacka äggen. Blanda lax, ägg och crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft
Forma laxbakelsen genom att pressa ner några matskedar av laxröran i små formar. Den här laxbakelsen är lätt att förbereda och ha färdig i kylen inför en middag
Servera laxbakelsen med en fräsch sallad. Mosa den kokta laxen. Tag undan 12 -15 räkor och hacka resten. Rör ihop mosad lax, räkor och lök med hälften av färskosten
Forma laxbakelsen genom att pressa ner den i några små formar klädda med plastfolie. Flertalet recept i boken innehåller grädde och ost men är enkla att omvandla till Paleo, precis som jag gjort med laxbakelsen
Laxbakelse. Stek laxbakelserna i ugnen i 10 minuter på cirka 200 grader. Skär laxen i små strimlor. Blanda lax, spenat, maizena, salt och peppar i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.