Känn med en provsticka att muffinsen är torra i mitten. Smörj en muffinsplåt med 12 hål eller ställ 12 formar på en plåt. Grädda müslimuffinsen mitt i ugnen i ca 20 minuter
Känn med en provsticka att muffinsen är torra i mitten. Smörj en muffinsplåt med 12 hål eller ställ 12 formar på en plåt. Grädda müslimuffinsen mitt i ugnen i ca 20 minuter
Häll i smeten i en plåt med bakplåtspapper. Jag strödde sen på pekannötter på toppen, men man kan förstås ha strössel eller andra nötter på om man vill
Tärna smöret och blanda med de torra ingredienserna till en smuldeg. 160 g pekannötterSå här gör du 55 minuter Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform, cirka 22–24 centimeter i diameter, med smör. Lägg på pekannötterna och grädda mitt i ugnen i cirka 25 minuter
KOLASNITT MED MÖRK CHOKLAD, PEKANNÖTTER OCH HAVSSALT. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna något (särskilt om du väljer att baka ut två längder) med en gaffel eller liknande
En sockerkaka i grunden som är gjord på ljust muscovadosocker istället för vanligt socker för att få en liten kolaaktig smak samt med lite grovhackade pekannötter i också
Häll över knäcksmeten i formarna, fyll på med hackade pekannötter och låt dem svalna. Låt massan koka upp, rör om hela tiden med en träsked, sänk värmen lite så att knäcken bubblar lite stillsamt
Vänd ner den smälta chokladen tillsammans med mjölblandningen och pekannötterna. Smält Milda mat & bakmargarin på låg värme i en kastrull tillsammans med blockchokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.