Men macronsen blev väldigt bra. Pistage är en favorit. Macarons är gott. Den kombinationen är fantastisk. De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulaste gulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
Jag har länge tjatat om att vi ska få ta del av Lisas recept på Macrons. Jag brukar göra en chokladfyllning till chokladmakronerna, jag tar ca 75 g rumsvarmt smör, och lite floursocker, kanske ½ dl, och så brukar jag smälta någon fin choklad, blanda ihop och bred ut på macronsen och lägg ihop
Han fastnade för macrons. Svalna och kyl i kylskåp innan man lägger ihop macronerna. När jag började baka surdegsbröd för nåt år sen skaffade jag en fantastiskt bra bok som komplement till Martin Johanssons surdegsbrödsbibel, och den heter Bröd från Brunkebergs bageri
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
enklast är att känna på macronen med fingret, har den en mer fast och. När ganachen fått en spritsbar konsitens och macronkakorna svalnat så monterar du kakorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.