Idag blev det en god laxrätt, gjorde en kall persilje- och citronsås till, men kände att den var lite överflödig, det räckte gott med osttäcket som var på laxen
Stek den i en stekpanna med smör tills den har fått fin färg runtom. Skär upp fläskfilén i skivor och servera med de slungade grönsakerna och den varma crème fraiche-såsen
Köttet förstektes och fick sedan ett persiljetäcke, innan det fick gå klart i ugnen. Servera köttet och potatisen med valfria tillbehör, ex-vis haricots verts, grön sparris, sallad eller liknande
Stek den i en stekpanna med smör tills den har fått fin färg runtom. Skär upp fläskfilén i skivor och servera med de slungade grönsakerna och den varma crème fraiche-såsen
Lättlagad fiskgratäng bjuder vi på här i det Mårtenssonska köket idag, en fiskgratäng där fisken som heter torsk vilar på en bädd av spenatröra täckt med ett knaprigt persiljetäcke
Stek den i en stekpanna runtom med smör tills den fått fin färg. Skär upp fläskfilén i skivor och servera med de slungade grönsakerna och den varma såsen
Servera med potatisen eller franskt ris. Koka 9 dl avorioris i 1,8 liter vatten tillsammans med 6 st lagerblad, 1 msk torkad timjan eller rosmarin samt 2 tsk salt på svag värme under lock i 20-25 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.