För att laga Mjuk kaka utan ägg, gluten och socker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2
Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och fluffigt. I måndags tog jag med en mjuk pepparkaka till jobbet, tyckte att det var ett bra sätt att starta julveckan på
Vi somnade till att fönstren skakade och det bara dånade utanför. Vispa socker och ägg pösigt. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjuka pepparkakan från gårdagens adventsfika
Vispa ägg och socker poröst. Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
Blanda grädde, socker, sirap, kakao och de krossade turkisk pepparkaramellerna i en vid gryta. Idén till det här receptet fick Johanna Westman efter att hon köpt just chokladdoppad lakritskola på Chokladfabriken i Stockholm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.