Färskafikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Den var fruktansvärt god med en perfekt balans av sälta och sötma. Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till
Baconstekta dadlar med fetaost, färskafikonoch knäckesticks. Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten och dadlarna runtom med varsin tandpetare i
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Det blev en härlig sallad med quinoa, färskafikonoch senapsdressing. Det är gott att kombinera salladen med lite gröna blad och kanske ännu mer grönsaker såsom tunt skuren fänkål, endive eller till ochmed morötter
Skär ost ochfikon i fina skivor och lägg upp på ett fat tillsammans med basilikablad. Strö över flingsalt och grovmalen svartpeppar och ringla på en god jungfruolivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.