Jag hade rabarber kvar i frysen och gjorde därför en rabarbersmulpaj. ) Rabarbersmulpaj1 liter rabarber (skivade)1 dl socker3 msk potatismjöl2 tsk vaniljsockerSmuldeg125 g smör1 dl socker1 dl vetemjöl2 dl havregryn1 dl nötter1 tsk kanelBlanda socker, potatismjöl och vaniljsocker till fyllningen
Välkommen sköna fredag. Denna veckan har minsann gått riktigt fort och nu närmar vi oss helgen, den kommer bestå av jobb,utgång och söndag fix i sovrummet
Har ju skrivit om smulpaj förut men nu råkade jag hitta bilderna som jag aldrig publicerade innan, så nu kommer ett nytt smulrecept, och lite nya bilder
Blanda ing. till smuldegen. Skölj och skär rabarbern i cm-stora bitar. Lägg i pajform. Lägg i russinen Blanda potatismjöl,råsocker, kanel och ingefära och strö över
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rör samman mjöl, havregryn, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och nyp ihop med de torra ingredienserna till en smulig massa
Rensade lite i frysen och upptäckte till min glädje att jag hade lite rabarber kvar där. Blev riktigt sugen på att göra en klassisk smulpaj och passade på att testa detta recept från Arla - en smulig rabarberpaj med kanel
Recept. foodie. lör, 2013-07-06 00. 03. (0). Sätt ugnen på 200 grader. Smör pajformen med lite smör. Blanda havregryn, vetemjöl, rumsvarmt smör och 0,5 dl socker i en bunke till en smuldeg
Rabarbersmulpajer, 2 små portionspajer. Sköna maj är här med vårstress och primörtider. När rabarberplantorna börjar få stjälkar som är i alla fall några decimeter kan man ju inte låta bli att stjäla ett par
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.