Späd kontinuerligt med buljong och blanda ner svampen efter halva koktiden. Låt den stå i ett par minuter och blanda därefter snabbt i mascarpone (den får inte koka) med luftiga tag
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Många av mina recept har jag översatt från amerikanska sajter och anpassat och gjort om – ”försvenskat” dom helt enkelt och det tar lite tid
Hur går det med utmaningen jag gav dig i december att bara äta raw sötsaker och undvika vitt socker. Tryter godsaks recepten får du mumsiga julrecept här
Risotton kan också mycket väl serveras som ensamrätt tillsammans med en sallad och ett gott bröd. Risotton går att frysa in, men blir ändå godast nylagad
Vi utgår ifrån receptet på " Världens bästa "Risotto ¦ " med några mindre modifieringar och tillägg. mat , recept , risotto alla milanese , risotto , saffran , prosciutto , tryffelolja
krydda med ovanstående kryddor efter smak och ha i sojan och chilisåsen, ställ. Testade att göra en variant på en liknande "fusk-risotto" som man fick i skolan
Jag funderade på vad jag skulle göra till middag och tänkte att om det går att göra blomkålsris som är så likt vanligt ris så borde det gå att göra risotto också
Vi valde dessutom att toppa denna servering av risottomed friterad lök från Roscoff. Vad kan då vara godare än att laga en härlig risotto smaksatt av denna underbara svamp
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering. Majonnäs2 äggulor 2 dl rapsolja 30 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 msk gräslök, finskuren 15 g svart tryffel, färsk och riven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.