Rosmarinkyckling i tomatsås med oliver och fetaost, 4 pers. Rosmarinkyckling i tomatsås med oliver och fetaost, 4 pers 600 g befri kyckling, filé eller urbenade lår
Det blev kycklin i Söndags. och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
Rostade rotsaker med spenathummus, Ratatouille i aubergine, Rosmarinkyckling med polenta & grönsaker, Torsk med getosttäcke, Sötpotatissoppa med morötter & chili, Vegetariska mini-quiche, Citronbalsamerad hoki, Champinjonrisotto
Idag har jag varit ledig från jobbet, men haft fullt upp ändå. Efter sjukgymnastbesöket imorse var det dags att bege sig till gymmet och testa det nya träningsprogrammet som jag fått av träningsinstruktören som jag träffade i lördags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.