Pudra över mjöl, rör och späd med mjölken. Vispa till en slät sås. Smaka av med kryddorna. Häll såsen över brysselkålen och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills den fått fin färg
Pudra över mjöl, rör och späd med mjölken. Vispa till en slät sås. Smaka av med kryddorna. Häll såsen över brysselkålen och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills den fått fin färg
En tysk äppelkaka medäpplen, nötter, kanel och russin smaksatt med lite rom bakad i smördeg. Men lite planering så hinner man nog med julbaket också, det hör liksom till
Servera med nykokt pasta och god skinka samt strö gärna över lite hela solrosfrön eller ännu bättre. Ta upp och lägg i en skål, pressa i vitlöksklyftan och smaksätt med salt och peppar
Vi är ju som bekant varken välsignade med vare sej trädgård eller fruktträd, däremot är vi välsignade med vänner, kollegor och släktingar med både trädgårdar och träd, och tack vare dom hade vi en smärre översvämning av just äpplen i vår kyl ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.