Lägg i spenat och låt den bli mjuk. Knäck ett ägg i varje form. 2 msk Arla® Svenskt Smör. 4 msk Arla Köket® vispgrädde. 4 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Fler recept finns kategoriserade i rullgardinsmenyn i höger sidokolumn. Detta recept är anpassat efter cirka 6-10 stycken våfflor. Fräs var våffla med 0,75-1 dl våffelsmet i cirka 1-2 minuter eller tills våfflan har fått en gyllenbrun och fin färg
Koka äggen (c. Smörj ett ugnssäkert fat och läggäggen pådetta. a sex minuter från uppkok) Spola och skala dem Sättugnen på 225 grader Celsius Blanda färsen med kryddorna Dela den ifyra delar, platta ut och svep färsen runt äggen. 7 ägg
Lägg i räkor, kräftstjärtar och ost i pajskalet. Vispa ihop grädde ägg, dill, salt och peppar. 125 g Arla® Svenskt Smör. 3 dl Arla Köket® vispgrädde. 3 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.