Skär köttet i tunna skivor och servera medpotatisgratäng, potatissallad eller risotto. Vi får vildsvinsköttavmina föräldrar, och oftast är det redan infruset
Något jag har dillan på är ingefära som jag väljer att använda ganska mycket av men är man lite tveksam inför det går det bra att utesluta eller ersätta medlite mynta eller citronmeliss
Ibland när man är ute på restaurang och äter brukar man få små söta minilimpori brödkorgen och det tycker jag är jättegulligt och brukar göra hemma ibland också
Siktamaizena, blanda den ner i smeten litei taget (det går bra att vispa)Blandatill ett hårt smetRulla små bollar, placera dem på en plåt med bakplåtspapper, platta dem lätt med en gaffel eller gör små håll imitten och fyll dem med sylt
Här har det varit ett lugnt och stillsamtnyårsfirandemedväldigt mycket Wii spelande. Ja då va en stor helg till gjord då, nu börjar jakten på menyn igen och denne gång till trettondagsafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.