4 300 g kycklingfilé 1 msk olivolja 2 msk riven ingefära 1 hönsbuljongtärning (1 tärning = 2 msk kycklingfond) 3/4 dl basmatiris 4 dl vatten 500 g djupfrysta wokgrönsaker 400 ml kokosmjölk salt och peppar färsk koriander 1 lime Till servering bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 4 port äggnudlar 1 röd paprika 1/2 purjolök 1 burk minimajs (à 425 g) 1 msk riven färsk ingefära 1/2 dl sweet chilisås 2 msk japansk soja 1/2 dl vatten ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stycka upp kycklingen i delar och bryn i stekpanna med lite smör. Smaka av grytan med salt och peppar. Lägg därefter ner kycklingen i gjutjärnspannan och häll över grädden, vatten och mango chutney
4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.