Timjansky. Vid gårdagens middag med goda vänner bjöd vi på lamm som huvudrätt. Blev själv nöjd och det är alltid tacksamt med gäster som gillar rosa kött
Följ receptet för timjansky. Timjansky. Recept. Michael Hoffman. fre, 2012-11-30 06. 00. (2). Lammet. Börja med att marinera lammet, detta kan med fördel göras dagen innan, om inte så bör det marinera i minst 2 timmar
Sätt ugnen på 100º (75º för varmluftsugn). Bryn köttet runt om i en stekpanna i olja. Krydda med salt och peppar och lägg över köttet i en ugnsfast form
Börja med timjansky och grönsakerna. Timjansky. Lammet och lammkorven steks lätt innan serveringen. Använd en liten tjockbottnad kastrull och fräs schalottenlök, morot, timjan och vitlök gyllenbrunt i smöret
Lammfilé och fetatäckt tryffelbakad potatiskaka med timjansky 4 personer. Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Grilla eller stek och servera med timjansky. Oskar har kompisar med sig hem och det är dags att fixa middagen, har plockat ut 1/2 kg älgfärs ur frysen som vi köpt på DeVilda
Här kommer receptet på huvudrätten som våra grannar bjöd på. Fabulicious. Smaskelismaskens, helt enkelt. Till detta serverades även grillad spetskål, grillade italienska korvar och en mozzarellasallad till med mozzarella, tomater , basilika och rapsolja
Varmrätten bestod av hjortfile som serverades med blåbärskokt svartrot, svartrotschips, rostade hasselnötter, hjorthjärta, lingon och rönnbär, till det en underbar timjansky
Börja med couscousen. koka upp vatten, salt och smör och häll över de torra grynen. Rör om, lägg på ett lock och ställ kastrullen på ett träskärbräde i c
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.