Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkadetomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och gullök och stek i någon minut
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkadetomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Hacka lök, vitlök och chili och fräs med aubergine/zucchini olivolja i en kastrull. Skar ett kryss i tomaterna och lägg ner dem i vattnet ett litet tag
Skär tomaterna i små bitar. CA 4 PORTNÖDVÄNDIGHETER500 g färsk tortellini riccotta och spenat1 förp ruccola3 tomater2 pkt baconsaltpepparpeperoni och vitlöksoljaGÖR SÅ HÄRHacka ruccolan fint. 500 g färsk tortellini. 3 tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.