Lägg upp rödbetor på tallriken, häll lite senapssås bredvid och lägg på den halstrade fisken. Dagens middag var nått jag skakade fram på nätet eftersom vi hade rödbetor kvar från förra veckan
Ta ut grönsakerna, vänd runt med matvete, persilja och nötter. Lägg på en ugnsfast plåt,salta ,peppra och sockra en aning med lite farinsocker, ringla över olivolja
Servera shakshuka tillsammans medvarmt bröd och blomkålssallad. Smaka av med salt och peppar. Skiva blomkålen tunt med hjälp av en osthyvel så att du får ett blomkålssmul
H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Häll av vattnet och blanda blomkålen med matvete, linser, olja, citron och basilika. Smaka av med salt, toppa med de rostade rödbetornaoch smula över fetaosten
Blanda ner spenaten när grönsakerna är färdiga och smula därefter över fetaosten. fetaost. Servera den varma rostad potatis- och rödbetssallad med lammsteken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.