Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Om inte, så går vi igenom dem här nedan. Vit grundsås. Vit grundsås. Görs på äggula, smör (raps- eller solrosolja om majonnäs), vitvinsvinäger/citronsaft, salt och peppar
Ta ut steken och låt den vila i ca en halvtimme innan du skär upp den i tunna skivor. högrev. Högrev, köttbiten som sitter på själva ”manken” på nötkreaturen, framför entrecôten, vad gör man med den egentligen
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Knåda ihop till en smidig deg, gärna med degkrokarna på en elvisp. Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig
Små mättande mumsbitar som även dessa är helt pefekta att lägga fram på buffebordet vid bjudning. Idag så gjorde jag och lilltjejen minipizzor till lunch
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Skär ut runda minipizzor. Minipizzor med pesto, rostad paprika och mozzarella. Du behöver1 förp. färdig pizzadeg6 msk grön pesto100 g grillad paprika, stimlad1 förp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.