Färska bär av olika slag. 10 st digestivekex. 1 1/3 dl kesella/kvarg. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan med färska bär. 10 st digestivekex. 1 1/3 dl kesella/kvarg
Vispa philidelphiaost och kesella krämigt i en skål. Häll smeten över kexbotten och strö över blåbär. 300 gr digestivekex, 150 gr smör. 600 gr Philadelphiaost, 2,5 dl kesella, 1 dl socker, 1 dl majsstärkelse, 2 tsk vaniljsocker, 3 st ägg, 1 dl vispgrädde, 200 gr vit choklad, 1,5 dl färska bär eller frysta. Relaterade 300 gr digestivekex. 2,5 dl kesella. 1,5 dl färska bär
Vispa Philadelphiaost, kesella, strösocker och fröna ur en urskrapad vaniljstång krämigt i en skål. Servera cheesecaken kylskåpskall, gärna med färska bär och en klick grädde
Jag la upp en bild på en underbar glutenfri cheesecake på facebook (Flink på Glutenfritt) för ett tag sen men gav er inte receptet som kommer från Leila Lindholm, fast jag har använt glutenfria digestivekex i botten givetvis och så är jag otroligt förtjust i citron så jag använde två stycken i min cheesecake
Vispa grädden och blanda den med kesellan. Häll upp smeten i formarna och toppa med bär. 300 gr kesella hallonsmak. 6 st digestivekex. 3 dl blandade bär. Smula sönder digestivekexen och fördela dem jämnt i 4 portionsformar. 300 gr kesella hallonsmak. 6 st digestivekex. 3 dl blandade bär
Smula sönder digestivekex i en mixer eller slå sönder dom i en påse (använd gärna dubbla påsar då). Vispa ihop mascarpone / philadelphiaost, socker och kesella
Ringla lite honung över bären. Garnera med blåbär, och eventuellt med mynta. Detta receptet går självklart utmärkt att göra med både hallon och blåbär, eller bara hallon också
Vispa grädden och blanda den med kesellan. Häll upp smeten i formarna och toppa med bär. Smula sönder digestivekexen och fördela dem jämnt i 4 portionsformar. 300 gram kesella. 6 digestivekex. 3 dl bär