Det här är en enkel och snabb fransk rätt med stektafläskkotletter och cidersås. Fläskkotletter. Till fläskkotletten serverade jag dels champinjoner, stektai smör och avslutade med torkad dragon och persilja
Dessutom funkar det som huvudrätt med en sallad till, på en buffé, eller som komplement/tillbehörtill kött, som i det här fallet stektafläskkotletter med persiljesmör
Folk trodde att jag grillade allt, och nästan så var det. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor
Populära inlägg. Kladdkaka med lakrits LCHF. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
-) Igårgrilladevifläskkotletter som fickliggaimarinad under dagen, till det blev det ett gott kryddsmör med parmesanost i, receptet på det hittade jag iLeif Mannerströms bok Mannerströms husmanskost
Helstek Biff med vitlök och balsamicosky samt stekta grönsaker med fetaost och honung. Som vanligt så börjar jag med såsen som får puttra länge och väl för att få rejäl smak, sedan gjorde jag grönsakerna för att få in dom iugnen om gosa