Gremolata. Avsluta med dillkvistar. Skär köttet i skivor och strö sedan över gremolata med hasselnötter. Servera med yoghurt, mozzarella, dill och chiligurka
Gremolata. Avsluta med dillkvistar. Skär köttet i skivor och strö sedan över gremolata med hasselnötter. Servera med yoghurt, mozzarella, dill och chiligurka
bakpotatis, parmesanost, knaperstekt bacon, dill, vispgrädde. Ikväll blev det en mysig lördagsmiddag med dubbelbakad potatis, små biffar och en syrlig gremolata
En enkel och snabblagad förrätt som blir extra god med gremolatan, perfekt att göra till många. Blanda ihop dill, vitlök, olivolja och smaka av med salt och peppar
Egentligen duger det gott att toppa soppan med en klick gräddfil eller smetana, men vill man göra sig till lite extra är det väldigt gott med gremolata också
Jag hade också en driva av gremolata över kycklingen när den var klar. Till dem gjorde jag en god potatissallad, denna gång smaksatt med massor av egen dill och senap
Skär av toppen och ugnsrosta paprikan, fräs kantarellerna och blanda med färskost, dill och persilja samt salt och peppar, fyll därefter paprikan med färskostblandningen
1 dill , till garnering. 1. Skrubba och koka potatisen i saltat vatten. 2. Hacka eller mixa rapsolja, kruspersilja, pressad vitlök och pinjenötter till en grovkorning sås
Servera tillsammans med vitvinssabayon, stekt svamp med rotfrukter och ugnspotatis med gremolata. Plocka ut dillvipporna till dillpeston och grovhacka dem