Hör kommer ett snabbt och enkelt tips på ett bra tillbehör till en god köttbit eller kycklingfilé. Vill man istället köra vegetariskt så stek tex några skivor halloumi som tillbehör
Serverade bara med en enkel gräddås, kokta haricotes vertes och lite färskpotatis. När allt är klart så kokar du haricotes verten i saltat vatten någon minut tills de blir mjukt knapriga
Före nyår sålde Coop oxfilé för 119 kr/kg och vi passade på att handla. Inköpet resulterade bland annat i att vi förra helgen åt en god middag - lite som plankstek, men samtidigt absolut inte (den innehåller inte ens planka)
Torskrygg med ärtcreme, konfiterad kålrot, rostad blomkål, haricot verts och pepparrot. 4 personer4 bitar torskrygg 1/2 dl salt5dl vatten1 blomkålshuvud1 påse frysta ärtor50g smörSaltVitpeppar 1 kålrotshuvud100g smör Pepparrot1 pkt haricot verts Blanda salt och vatten så att saltet löser sig
Dela fiskfiléerna längs med på mitten och lägg i en ugnsform med kant. Koka upp vatten, salt och socker till en lag, häll lagen varm över fisken och täck formen snabbt med plastfolie