Låt sjuda i 5 minuter och tillsätt sedan kokosmjölk och grädde. 2 dl kokosmjölk. Koka upp kycklingbuljongen tillsammans med limebladen och citrongräset, bulta lite på citrongräset så att det spricker innan det läggs i buljongen
Ett paket Smak på världen Thai – kryddmarinerade kycklingbitar. 2 burkar kokosmjölk (ca 800 ml). Fräs kycklingen i lite olja på medelvärme i ca 5-7 minuter
Garnera med röd chili och några blad thai basilika. Först ut blev en kycklingsoppa som vi åt till lunch idag, den var ganska så stark men riktigt, riktigt god
Den här matiga soppan med smak av citrongräs, grön curry och kokosmjölk är nästan som en gryta och den lilla extra twisten är att jag tillsatte kamutvete i grytan
Dagens soppa blev en thai inspirerad soppa med bla kyckling, kokosmjölk, chili och ingefära. Häll i kokosmjölk och vatten och lägg sedan i ingefära, buljongtärning, limeblad, saft och skal från limen
Slå på kokosmjölk och pressa i lime. 3 msk Touch of taste THAI kycklingfond. 1 burk kokosmjölk. Strimla kycklingfiléerna, skär champinjonerna i bitar, finhacka chilin och riv ingefäran
Koka upp grytbasen och kokosmjölken. 2 st thai grytbas grön curry ,. 1 burk(ar) kokosmjölk , 400 ml. 1. Ta bort skinnet på kycklingfiléerna om det finns kvar
Slå på kokosmjölk och pressa i lime. 3 msk Touch of Taste THAI Kycklingfond. 1 burk kokosmjölk. Strimla kycklingfiléerna, skär champinjonerna i bitar, finhacka chilin
Thailändskkycklingsoppa – Tom kha-gai. Den är en uppskattad rätt i Thailand och soppan har Wichudaporn Chaiyasaeng lärt sig av sin mamma, recept ur Super tasty thai