Färskpotatis. färskpotatis. Byxa och skär snitt genom gösens skinn. Dela fisken i mindre bitar. Före servering, smält smöret och stek gösen först på skinnsidan tills den nästan är färdig, vänd då och stek en kort stund på köttsidan
800 g färskpotatis. Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisen. Lägg den på en plåt och ringla över olja. Strö på salt och rosta mitt i ugnen ca 25 minuter tills potatisen är mjuk
Potatispure. Potatispure. 1 kg färskpotatis eller mandelpotatis. Messmörssås. Hacka lök låt den fräsa tills den blivit mjuk, tillsätt vitt vin reducera till hälften tillsätt fiskfond, tillsätt grädde och messmör helst brunt skivbart, smaka av med salt peppar eventuellt dill
12 kokta färskpotatisar i bitar. 12 kokta färskpotatisar i bitar. När jag och Jens var på Rolfs Kök i Stockholm och åt födelsedagsmiddag, åt jag något av det godaste jag någonsin ätit