Obs, bilden är extrautrustad med sockerkokta fänkålsslantar. Glacerade fläskläggfläsklägggul lökmorottimjanskvistarlagerbladTrimma bort fettet från läggen och lägg i en kastrull med vatten
JORDÄRTSKOCKSOPPAmed räkor, kålrot och jordärtskocka vända i räkolja och dill fylld med getost, bakad pumpa och hjortronkvarg,RÖDBETA OCH MATKORNBOLLgarnerad med mylta och ärtskottSTRÖMMINGgräddfil- och senapsmarinerad med potatispuré, sallad på gurka, fänkål och äpple, raspad pepparrot, rårörda lingon och brynt smörRENSTEKspäck- och örtbakad med kantarellfylld rulle på vita rotfrukter, palsternacka, persiljerot, selleri och potatis rullad i nötgremolataVästerbottenostfras, messmörssås och picklad rödlökCHOKLADMOUSSEmed mörk choklad, varvad med havtorn och marinerade päron,valnötscrunch och lakritscrisp
Bryn högreven i en stekgryta med smör tillsammans med löken, slå på vin och buljong. Koka ner skyn till simmig konsistens och smaka av med smör, salt, peppar och rödvin
Frasig kungsflundra medfänkål, salsa verde och potatispuré med parmesan och mascarpone. Du som har hängt med mig här ett tag i bloggen vet att det är väldigt sällan jag bakar eller gör desserter, men plötsligt händer det
En fet Bjärekyckling stektes i ugnen vilandes på skivor av citron, insmord med smör och salvia och omgiven av hela vitlökar, morötter, fänkål och steklökar, badandes i vitt vin