Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Tidigare har jag ju gjort ett recept på proteinpannkakor med proteinpulver. Vill ni göra pannkakor som innehåller jättemycket protein, har jag även gjort ett recept på proteinpannkakor med proteinpulver
Det finns även naturliga proteinpulver (utan smak) för de som inte vill konsumera sötningsmedel. Jag använder ju som ni vet mycket proteinpulver när jag bakar och trots att de flesta nu för tiden har en eller flera proteinpåsar hemma (framförallt ni som tränar) så är det många som inte riktigt vet vad det är man ska köpa och varför
Här har jag valt att ha mandelmjöl som grund och ökar proteinhalten med lite proteinpulver. 1 msk proteinpulver (jag valde Helhetshälsas sojabaserade). 1 msk proteinpulver (jag valde Helhetshälsas sojabaserade)