Du kan göra detta på samma plåt som köttfärslimpan, men grönsakerna behöver gå lite längre i ugnen. Beroende på hur tjock du gör limpan och hur stora du gör rotsaksbitarna så kan de dock behöva gå lite olika länge i ugnen, så ett tips är att när limpan är klar så kan du ta av den från formen och låta rotsakerna gå klart själva
Ja, vad ska man egentligen göra med dessa grönsaker. De här ugnsrostaderotsakerna med fänkålspurén blev i alla fall till min söndagsmiddag - för fyra veckor sedan
Ugnsrostad kyckling med rotsaker och fetaost i långpanna. Sätt ugnen på 200 grader. Skala, klyfta och dela grönsakerna i jämna kuber ca 2x2 cm. Rosta i ugnen ca 30-40 min
Löken gick samma öde till mötes och de båda rotsakerna hamnade i en kastrull med lättsaltat vatten. Ugnen stelnade något och gick därefter från lekplatsen likt en skämd hund