Selleripuré1/2 rotselleri1,5 dl vispgrädde1 klick smörSaltSvartpeppar. 1/2 rotselleri. Något som verkligen har fastnat efter att ha sett för många avsnitt av brittiska Masterchef är följande
Här får den sällskap av grädd- och vinstuvad purjolök, en fluffigt krämig mousse på rotselleri, lättpicklad schalottenlök, långsamrostade tomater och en madeirasky
1/2 rotselleri. 1/2 rotselleri. Här kommer en rätt som vi varmt kan rekommendera. När vinterns rusk kryper in under skinnet längtar man till den där riktigt vällagade rätten
400 g rotselleri. Skala och dela sellerin och en lök i stora bitar. Koka dem i buljong, grädde och vin tillsammans med lagerblad tills de är mjuka, ca 20 min
Skala morötter, rotselleri och palsternacka och tärna i små bitar. 1 bit rotselleri. 1 bit rotselleri. Nyttig soppa med blomkål och kokosmjölk är väldigt god och värmande
SkySkala lök, vitlök, morötter och rotselleri. KöttPutsa filén från hinnor. Sätt ugnen på 100 grader. Hacka örterna och rulla köttet i dem samt rikligt med salt och peppar
Skala och dela potatis och rotselleri. 450 g rotselleri. Börja sedan med att koka rotsellerin och när den kokat 5 minuter lägg då ner potatisen och koka allt i ungefär 20 minuter. 450 g rotselleri
Rotselleripuré. Koka rotsellerin mjuk i lättsaltat vatten. Lägg rotselleripuré i botten på tallriken. 400 g rotselleri, skalad och tärnad. Rotselleripuré400 g rotselleri, skalad och tärnad 1 dl crème fraiche 4 msk smör 2 msk äppelcidervinäger
De serverades med tryfflad rotselleripuré, äpplekaramell och syrliga äpplestavar. Rotselleripurén kan förberedas och värmas upp till servering, liksom äpplekaramellen
1/2 rotselleri (400-500 g). 1/2 rotselleri (400-500 g). Kudden verkar sitta fast vid mitt sömndruckna ansikte då någon av familjens telefoner gör sig hörd denna morgon
1 bit rotselleri, skalad och fint tärnad eller hackad. 1 bit rotselleri. Här får det delikata hjortköttet gott sällskap av en krämig höstsmakande kantarellrisotto, en kräm på nyttig och vacker grönkål samt en intensiv liten rödvinsreduktion
Skala och tärna rotselleri och morot. Fräs rotselleri, morot och tomatpuré i en kastrull med 2 msk smör, ca 5 minuter. 100 g rotselleri. 1 st schalottenlök 1 st morot 100 g rotselleri smör + 2 msk 1 msk tomatpuré 4 dl rött vin 2 msk kalvfond 1 dl vatten 1