Schnitzel av innanlår recept

Schnitzel på innanlår med aromsmör

Schnitzel på innanlår med aromsmör

Först ut i raden av rätter blev en variant på Wienerschnitzel, egentligen lagas den på kalv, men vi gillar den smakrika dikon bättre
Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Innanlårav kalv eller kalventrecôte. Salta och peppra runt om, lägg på ostskiva, skinkskiva, ostskiva och avsluta med en skiva kött
Per Morbergs Wienerschnitzel

Per Morbergs Wienerschnitzel

att det blir rikligt av allt och att det täcker. ”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta
Per Morbergs Wienerschnitzel

Per Morbergs Wienerschnitzel

Se till att det blir rikligt av allt och att det täcker. avrunnen kapris. Garnering citronskivor ansjovisfiléer avrunnen kapris
Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Dagens recept:; Schweizerschnitzel

av t ex innanlår. Både enklare och billigare blir det därför att göra schweizerschnitzeln på skivor av fläskkött i stället för kalvkött
Wienerschnitzel – bitte schön!

Wienerschnitzel – bitte schön!

Ljuset i hallfönstret var tänt, belysningen dimrad och köksfläkten avslagen. Wienerschnitzel görs på utbankat kalvinnanlår som dubbelpaneras och serveras med ärtor, citron, kapris samt sardeller

Schnitzel

Hetta upp en del av smöret och lite olja i en stekpanna. 600 g skivat innanlårav fläsk eller kalv. Lägg en skiva kött mellan två lager plastfilm och banka ut det med handen eller ett platt tungt föremål, till exempel undersidan påen kastrull