Större bitar går bra att servera som dessert med bär och glass. Chokladbotten1. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda 10 minuter mitt i ugnen. Häll blandningen på chokladkakan, ställ tillbaka in i ugnen 10 minuter, eller tills kakan fått vacker färg och är lagom kladdig. 1 tsk mald ingefära
Större bitar går bra att servera som dessert med bär och glass. 1strösocker. 1ägg. 1vetemjöl. 1kakao. 1vaniljsocker. 1havssalt. 1ljus sirap. 1vispgrädde. 1kokosflingor. 1valfritt. 1 tsk mald ingefäraChokladbotten1. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda 10 minuter mitt i ugnen. Häll blandningen på chokladkakan, ställ tillbaka in i ugnen 10 minuter, eller tills kakan fått vacker färg och är lagom kladdig
1strösocker. 1ljus ekologisk sirap. 1salt. 1sötmandel1. Koka upp och koka tills massan är 145 grader. Det tar 10–15 minuter om man kokar på hög värme. Koka ytterligare 3–5 minuter tills massan är 145 grader
Garnera med de sparade broccolibuketterna och servera till nykokt pasta. 1ädelost (140 g). 1pressad vitlök. 1lätt creme fraiche eller matlagningsgrädde. 1svartpeppar. 1Pasta t ex fettucine1
Blanda alla torra ingredienser och oljan i en bunke. 1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå och kavla ut degen så tunt som möjligt Grädda kakan i cirka 1 timme
Häll sedan av vattnet från nudlarna och fördela dem i skålar. 1. Koka upp vatten till nudlarna. 2. Vispa ihop currypasta, kokosmjölk, buljongtärningar, 8 dl vatten, fisksås och pressad lime i en låg vid panna