Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Åt god mat och hjälpte till med maten som ska bjudas på ikväll. Jag har blivit matkär, typ. Jag har tappat aptiten lite för sötsaker och tänker mer och mer på mat
Etiopiskt måste vara den ultimatasöndagsmaten, det är helt omöjligt att inte äta för mycket, och sen sitter man helt euforisk i en paltkoma i kubik, medans dofterna fortfarande säger att man kanske kanske kan trycka ner en liten bit mat till
Kunde äta lite sämre mat än vanligt, typ färdigköpt potatisgratäng, fet sås och något kött. Nu har jag ätit bara bra mat (protein, långsamma kolhydrater, bra fetter), jag räknar kalorier på ett ungefär bara för att ha ett hum om hur mycket jag bör äta under en dag
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare