Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Jag har lekt Paolo Roberto och testat hans italienska köttbullar. Tomatsås. Tomatsås. Om man inte vill ha lök och vitlök i tomatsåsen kan man plocka upp dem, själv lät jag en del ligga kvar
jag upptäckte precis Paolos goda fyllda pasta med getost, prosciutto och honung. På tallriken ser ni en himmelskt god tomatsås som är toppad med färsk pasta, hyvlad parmesan, basilika, gröna blad och valnötter
Vi har haft ett liknande recept i kassen men efter att jag såg ett recept från Paolo Roberto som hette nåt med Kalvfärsfylld zucchini med pecorino kom jag på att jag skulle göra en egen variant
Måste tipsa om den bästa tomatsåsen vi har provat hittills och det är helt klart Paolos. Att lägga ner lite extra tid på en god tomatsås är helt klart det bästa alternativet men när inte ork och tid finns funkar det faktiskt ganska bra med en blandningar av ketchup, kryddor och chilisås
Fettuccinen vi åt i förra veckan tillsammans med tomatsås och tilltugg. Receptet på pastan är Paolo Robertos recept och som det känns nu, det enda recept jag kommer att använda mig av
Pappardelle med tomatsås, vitt vin, musslor & stora räkor. Pasta är jag grym på nämligen och det har jag Paolo Roberto att tack, eftersom jag gör degen efter hans recept