Mixa soppan slät med mixerstav, smaka av med vinäger, salt och smör. Koka upp och servera med toast. Blanda getost, kesella och svartpeppar med i en gaffel i en skål
Först ut var en getosttoastmed rabarber och rosmarin. Fast jag inte (än i alla fall) är någon större favorit av just getost, så var detta riktigt gott med spännande smaker
Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem med getost och sparris. Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost
Det blir "bara" gamla favoriter såsom getosttoast och oxfilé med whiskeysås. Här hemma har maken och jag precis kommit in från en långpromenad och så småningom ska jag börja med middagen
Ringla över rejält med rapsolja. Gnid bort skalet med papper för att undvika färg på fingrarna. Lägg rödbetor och getost på brödskivorna, toppa med valnötter
Getosttoast. Skala löken och grovhacka den. Skär zucchini och paprika i stora tärningar. Skala butternut squash och potatis och skär också dem i stora tärningar
Sätt ugnen på 200 grader. Rosta brödskivorna på ena sidan i lite olivolja i en stekpanna. Lägg över brödskivorna på en plåt och placera en bit getost på varje skiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.