Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas Rabarbersirap (räcker till ca 6 drinkar) 200 gram rabarber , färsk 200 gram färska jordgubbar 2 dl strösocker 3 dl vatten Rabarbercocktail 1 st Citron 0,25 kruka(or) färsk mynta 0,5 dl Gin 1 dl isbitar , krossade 2 dl mineralvatten Köp receptet
Mått riktigtdåligt och gör det fortfarande men en dag var jag så uttråkad och bläddrade igenom Roy Fares bakbok och såg ett smarrigt recept på hallongrottor
Innan serveringen pyntade jag dem med färska hallon och mörk god choklad som var finhackad. Detta är en provpannacotta som jag gjorde på den nya kesellan medrabarber från Arla
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.