Stek på dem lite och krydda meddragon på burk. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
Gör såsen genom att spilla på grädden och smaksätta med dijon efter smak och resten av dragonen. Hacka spenaten grovt, bryn den i smör med den finhackade vitlöken och salt och peppar tills den mjuknat en aning
Innan vi drar igång med julbaket kommer här en riktig sommarglass. Tanken var att jag skulle göra en enkel marängtårta, men det fick bli jordgubbssorbet istället
De långa drinkarna med mycket läsk undviker jag gärna. Maraschinobäret behåller jag, men istället för Benedictin, Cointreau eller vad ni nu har i era slings, väljer jag Dragon blood
För en viktnedgångare (mitt nya ord för bantare) så är helgerna total misär för många och även för mig om jag inte är fullbokad med roliga saker, vilket jag sällan är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.