Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa. Vi åt potatismos till, hade några stackare som övervintrat som fick ställa upp och bli mosade
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Man kan börja med att bjuda på Mimosa, löjromssnittar, dinkelkex med avokadohommous, mozzarella- och soltorkad tomat på pinne och ostdegsinbakade oliver
Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Prova mjuka kakan som är en av mina godaste på kakfatet i jul. Det blir knappast något över ändå…. Chokladen kan du också blanda ner eller bara strö ovanpå smeten
Stickan ska vara torr. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Dessutom fin variation för den som äter strikt, mejerifritt och vill festa till det. Himla gott blir det och jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit
Enklare kan de nästan inte bli, ja om man inte bara blandar bären med grädde då men då tycker jag inte de räknas som mousse utan får nog då heta hallongrädde
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.