Hoppas att ni alla haft en fin påskhelg med ledighet, gemenskap och god mat. Idag tänkte jag helt enkelt bjuda er på de goda lammköttbullar som vi hade på påskbordet och som hade en strykande åtgång
Lammköttbullarmed vitlökscrème och avokadosalladPortioner. "För att få denna rätt sundare kan grädden i lammköttbullarna bytas mot mjölk och mängden potatis minskas
Jag hittade receptet på dessa lammköttbullar i det senaste numret av Allt om mat. Jag är väldigt förtjust i lamm, särskilt om det kryddats rikligt med till exempel vitlök eller som i det här fallet med mynta
Då är det påsk igen och vi inledde påsken igår med att laga lammracks. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
Koka upp grädde, vin och vatten, smält i chevren och smaka av med lite salt och vitpeppar. Red av såsen med maizena utrört i lite vatten, låt koka upp och håll den sedan bara varm
Vårkänslor med grillad grönsakspasta. Vårmenyn kommer ändras mer vad gäller råvaror än vinterns meny har gjort, eftersom det sker lite utveckling med säsonger och tillgänglighet på olika livsmedel under våren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.